Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Sam
  Ik ven 16 jaar en al heel lang op zoek naar een nieuwe eindelijk naar zo veel jaar geb ik hem weer gevonden en ga ik hem vestellen ook😍
 • Geplaatst door Natascha Pool
  Wat hebben we onze zoon van bijna 9 jaar weer blij kunnen maken!! Hij heeft als lievelingsknuffel een witte badstof muis van Tiamo en deze heeft hij inmiddels in drievoud... Door al dat geknuffel, worden de vachtjes van de muisjes minder en gaan ze zelfs een beetje stuk. Groot was dan ook zijn blijdschap toen er onder de kerstboom een nieuwe muis lag!!! Met tranen in onze ogen hebben we op kerstavond ons diner gegeten.... Wat is het toch aandoenlijk om je zoon zo blij en emotioneel te zien.. Super bedankt voor de prima service!! De muis ziet er echt nog als nieuw uit!! We houden de site in de gaten voor nog een muis.... Want tja... Deze wordt uiteraard ook weer suf geknuffeld!

  Een lieve groet,
  Natascha Pool
 • Geplaatst door Rita Kiss
  I am really excited because I was looking for Janta dog a long time ago and finally I found this plush only on your site and this is my son favourite toy since he was born. Unfortunately during the years the current toy material was torn and ruined so you can help make my son really happy by sending the new "body" and hopefully with the same soul
 • Geplaatst door Samantha
  Na 16 jaar eindelijk het lapje/vodje (doek) van onze puber zoon gevonden en kunnen vervangen. Oude doekje was al versleten en grijs geworden.

  Super fijn
 • Geplaatst door Sandy
  Na ruim 16 jaar zoeken, eindelijk meneer Aap terug gevonden, voor mijn inmiddels volwassen zoon
 • Geplaatst door Wendy
  Dank je wel voor de snelle levering mijn dochter is helemaal happy mee
 • Geplaatst door Joel
  Des années que je cherchait une peluche extrêmement rare, une girafe offerte par la compagnie bayer... Impossible de l'acheter dans le commerce et par miracle des années plus tard je la trouve ici
  C'est le doudou préféré de mon petit frère depuis 7 ans et l'avoir comme au premier jour est simplement incroyable
  Mille merci à ce site
 • Geplaatst door Abigail
  Super bedankt voor het snelle leveren van een nieuwe knuffel. Mijn dochter is er blij mee. 😊

  Groetjes
 • Geplaatst door Kilic
  Voor de 2e keer besteld en keurig ontvangen!

  Heel erg bedankt voor deze mogelijkheid en een dikke pluim waard

  een compliment voor de knuffelsite
 • Geplaatst door Lonneke
  Wat fantastisch dat deze site bestaat! Onze kleine meid koos een knuffel van haar broer als favoriet. Super bijzonder, maar we hadden er maar 1 en nergens meer te verkrijgen. Tot ik deze site vond! Nu heeft ze er 5 dus geen stress meer waar de knuffel is of paniek wanneer je hem ergens vergeten bent.
 • Geplaatst door natasja
  Mijn zoon is zijn knuffel kwijt, die hij vanaf babytijd overal mee naar toe sleepte. altijd heel precies dat hij hem niet zou verliezen. Nu is hij hem toch kwijt. hartverscheurende taferelen hier thuis. Ik denk ik vind deze knuffel nooit meer.
  en toen vond ik exact dezelfde hier... mijn eeuwige.. eeuwige dank. Nu hopen dat ie erin trapt
 • Geplaatst door M
  Wat zijn mijn kleine meiden blij met hun lollifantjes! Een knuffel die moeilijk te vinden is. En dan ook nog twee dezelfde nodig (tweeling). Ze zijn nu mee naar bed ? bedankt voor de snelle verzending!
 • Geplaatst door Cindy
  Mijn zoon is erg blij met de knuffel hond. Wat waren we blij dat we dezelfde knuffel hond op de website zagen staan. Zijn eigen knuffel hond was zo versleten, dat hij niet meer te gebruiken was. Deze is weer mooi schoon en gevuld en een mooie vervanging voor zijn oude knuffel. Bedankt voor het versturen van de knuffel!
 • Geplaatst door Monique geurts
  De beren zijn binnen.
  Mijn dochters reactie was geweldig. Eindelijk heb ik 2 beren, mama nu mag je beertje even wassen want nu kan ik met de andere slapen. Ga maar lekker douche beertje tot straks
  .
  Mijn dank is groot! En de prijs was ook prima. Dikke "knuffel" monique
 • Geplaatst door voisin emmanuel
  La peluche est bien arrivée ; c est ma seconde commande en 1 ans et je suis ravit des peluches reçus et du délais court de livraison .Super site
  merci .
 • Geplaatst door Boy
  Geweldige kind ook blij en ik ook super site
 • Geplaatst door Helena
  Mijn zoon van 17 slaapt nog steeds met zijn knuffel ( hihi ) die hij als baby zijnde van mijn moeder had gekregen . Ik heb nooit een tweede kunnen vinden , hij is al versleten en dankzij knuffelsite heb ik hem gevonden.
 • Geplaatst door Kenna
  Voor onze dochter, nu inmiddels 11 jaar, hebben we 2x de gele knuffel van zwitsal hier besteld. Wat waren wij en onze dochter blij. Ik raad iedereen deze site aan, die opzoek is naar een knuffel/doekje. Bedankt. ?
 • Geplaatst door Vera
  Dolgelukkig met deze website! Overal gezocht naar de HEMA muis die zo lang standaard in het assortiment zat.. maar natuurlijk niet meer als je hem nodig hebt gelukkig gered, super snelle levering.
  Dankjewel!!
 • Geplaatst door Diana
  Mijn dochter van bijna 17 heeft 2 tot op de draad versleten knuffels. Maar weggooien... Nee nee. Na wat speuren op internet vond ik ineens precies dezelfde. Heb hem ingepakt met een lieve kaart erbij dat de nieuwe knuffel na jaren eindelijk zn twee broers gevonden had en of deze ook bij haar mocht het wonen. Traantjes en ook verbazing dat de knuffel er ooit zo had uitgezien. Geweldig. Werd me wel snel verteld dat de twee oude niet weggegooid zouden worden. Haha. Happy mama en happy dochter. Die lach gaat een week niet van d'r gezicht af. Dank je wel knuffelsite!!!
 • Geplaatst door Tamara
  Super snelle levering
  Super goed verpakt
  Mijn dochter is weer blij met der snooze baby labeldoekje
 • Geplaatst door Bart vekemans
  Zeer snel met levering en alles was correct. Dikke pluim als er nog robijntjes beren binnen komen bestel ik er direct opnieuw.
 • Geplaatst door Lea Hendrik
  Twee dezelfde Tommie's van Sesamstraat besteld.
  Lekker snel geleverd en mijn dochtertje is weer blij
  Thanks!
 • Geplaatst door Angélique
  Mijn dochter haar knuffel was tot op de draad versleten,
  Vind ik toch bij jullie nog 3 nieuwe exemplaren!
  Dat is echt uniek na zo’n lange tijd!
  Sommige kinderen houden niet op met knuffelen, mijn dochter is dus ook heel blij met jullie, ze is 16!
  Het knuffeltjes was bij haar geboorte een jubileum uitgave bij Prenatal dus echt te gek dat ik ze via jullie nog gevonden hebt!
 • Geplaatst door Knuffelsite
  Beste mensen, in verband met een overstelpende hoeveelheid SPAM in het gastenboek, worden vanaf dit moment uw reacties niet automatisch meer geplaatst. Ik ga deze eerst - zodra ik daar tijd voor kan vrijmaken - zelf bekijken. Verder zou ik u willen vragen om uw oproepjes voor gezochte knuffels te plaatsen op diverse sites en facebookgroepen die u kunt vinden onder het kopje 'Links' bovenin de donkeroranje balk. Dus niet in dit gastenboek! Mensen kunnen niet rechtstreeks reageren en ik heb helaas niet de tijd om iedereen met elkaar in contact te brengen. Dus hier geen oproepjes plaatsen alstublieft! Alvast bedankt
 • Geplaatst door Knuffelsite
  Beste mensen,

  Oproepjes voor knuffels kunnen jullie het beste op mijn Facebookpagina plaatsen, dan kunnen andere mensen er ook op reageren en kan er een foto bijgeplaatst worden! De link naar mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/Knuffelsite

  Groetjes,
  Carine (Knuffelsite)
 • Geplaatst door Wendy van oosten
  Wat een geweldige site! Knuffel die al jaren nergens te vinden is gevonden! Snelle levering!! Bedankt!!
 • Geplaatst door Krukkert
  Onlangs een beertje van nicotoy aangeschaft, onze dochter was haar lievelingsknuffel kwijt, dankzij de goede service van knuffelsite kan ze weer heerlijk slapen!! Bedankt??
 • Geplaatst door Ronald Rijff
  Ik wil graag even laten weten dat de knuffels die ik besteld heb veilig zijn aangekomen. Weer een ontbrekend stukje collectie aangevuld.

  Hartelijk dank voor de snelle levering en het op de hoogte houden van de voortgang. Het was perfect zo.
 • Geplaatst door Helena
  De knuffel is binnen, bedankt voor de vlotte afhandeling!
  Was al jaren ernaar op zoek, heel blij mee.
 • Geplaatst door Loes
  Fijne site. Erg overzichtelijk. Nu wachten op het knuffel lapje. Kan er weer volop geknuffeld worden
 • Geplaatst door Ingrid
  Hartelijk dank voor de supersnelle aflevering van mijn dochter's knuffel (olifant knuffeldoek)! Echt geweldig!!!! Ze is er dolblij mee en slaapt weer als een roosje! <3!
 • Geplaatst door Ruth K.
  Wat een geweldige site is dit. Als ik dit eerder had ontdekt, had mijn zoontje een stuk korter verdriet gehad. Ga zo door
 • Geplaatst door Kathleen Bastings-Wynants
  We hebben gisteren hier in Belgie de 2 Tiamo schapen ontvangen. Onze zoon is er super blij mee en wij ook !!
  Hartelijk dank !!
  Fantastisch initiatief om zo een knuffelsite op te richten ! Ik had nooit durven hopen dat we zijn schaapknuffels (van 2005) nog ergens zouden vinden
 • Geplaatst door Stefanie
  We hebben de happy horse olifant binnen gekregen , super ?? we zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede en snelle service !!!
 • Geplaatst door Linda Lommers
  Na een lange zoektocht eindelijk het lievelingsknuffeltje gevonden van mijn dochtertje. Super blij mee!! Bedankt!!
 • Geplaatst door Dolblije mama
  Hoi Carine,

  Vandaag de tutpopjes binnen gekregen met de post voor mijn dochtertje. Haar gezichtje, zó blij. Onbetaalbaar.
  Echt wat een superservice en heel erg snel. Vind het ook echt fantastisch dat je zoveel kindjes (en ouders/grootouders) blij maakt!
  Ontzettend bedankt, kan het niet vaak genoeg zeggen.

  Groetjes,
  Laila
 • Geplaatst door nancy
  Vandaag het pakketje gekregen. Mijn zoontje is er erg blij mee. Harstikke bedankt. en wij zijn blij dat je via deze weg toch nog aan knuffels kunt komen. Dank je voor de snelle service

  Groetjes nancy
 • Geplaatst door Ilse
  Hartelijk dank voor de knuffel! Wat fijn dat er iemand is die zo veel kinderen blij maakt!
 • Geplaatst door Dekens
  Wat een goede en snelle service thanks kinderen waren er erg blij mee en ze waren schoon en top dank je wel
 • Geplaatst door Sylvia
  Het pakketje met de knuffel is snel geleverd en m'n dochter Amber is helemaal blij .
  Mooie nette knuffel en het geld meer dan waard.
 • Geplaatst door Corinne
  Goede service, heel snel. Vriendelijk contact.
 • Geplaatst door J vd brink
  Goede service en snelle levering!! Hartelijk dank daarvoor. Ons mannetje is weer blij met zijn nieuwe Pino!!
 • Geplaatst door Sandrs
  Wij zijn heel blij met de nieuwe oude knuffel. Van het oude exemplaar was weinig meer over na 100x wassen en 20 x repareren. De oude mag nu samen met de nieuwe mee naar bedn. Onze zoon is heel gelukkig. Dank
 • Geplaatst door ziani
  Snelle levering en super service !
 • Geplaatst door Sabine Driessen
  super bedankt voor de woezel handpop mijn zoontje zou blij verrast zijn, en bedankt voor de erg snelle levering! egt super.
 • Geplaatst door Suus
  Beste mensen,
  Even een Tip, net zelf ook gedaan.
  Zoekt u een knuffel check even deze FB site!! Kun je met foto een oproep doen, en andere dus gelijk de knuffel zien waar het om gaat!!
 • Geplaatst door smulders
  Vandaag het beertje met konijnen jasje van nicotoy binnen gekregen, super snelle levering!
  Mn dochtertje is zo ontzettend blij dat ze haar knuffeltje weer heeft. Dank je wel!
 • Geplaatst door Omi
  Onze kleinzoon is weer helemaal happy nu hij zijn (kn)wuffel weer heeft.
  Dank je wel.
 • Geplaatst door Jamey
  ik heb 2 robijn beertjes gekocht heel blij mee , snelle verzending naar spanje en top verpakt
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
 • Facebook
 • Ideal
 • Paypal
 • Bancontact
 • Sofort Banking
 • DHL for you
 • Kiala

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 06-01-2021 - Ik ven 16 jaar en al heel lang op zoek...  lees meer
 • 26-12-2020 - Wat hebben we onze zoon van bijna 9 jaar weer...  lees meer
 • 09-11-2020 - I am really excited because I was looking for Janta...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2021 knuffelsite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel